Hano AG, Švicarska

Vizualni identitet tvrtke za savjetovanje u građevinarstvu

Kategorija: Vizualni identitet

Hano AG je savjetodavna tvrtka specijalizirana za planiranje izgradnje, gradnju, prenamjenu i renoviranje vlastitih nekretnina i nekretnina trećih strana. Tvrtka nudi savjete i konzultacije u akviziciji i upravljanju građevinskim investicijama, a uprava je ove godine odlučila osvježiti zastarjeli logo i razviti moderan identitet brenda koji jasno komunicira profesionalnost i pouzdanost.

Razvili smo novi vizualni identitet i pojednostavili cjelokupni postojeći izgled i dojam, a rezultat je prepoznatljivo i inovativno rješenje. Jedna od najzahtjevnijih stvari prilikom dizajniranja logotipa je postići da on bude jasan i razumljiv, jedinstven i moderan. Izradili smo tipografski logo - oblici slovnih znakova kreirani su za ovu priliku, a sugeriraju tehnički pristup, dinamičan i prilagođen suvremenim oblicima komunikacije.

Zadržana je ista paleta boja kao i kod prethodnog Hano identiteta s obzirom da ona predstavlja jedan od najsnažnijih elemenata prepoznatljivosti tvrtke. Novi vizualni identitet izdvaja klijenta od konkurencije i komunicira povjerenje i stabilnost, te osigurava da se Hano AG predstavi kao pouzdan partner sadašnjim i budućim klijentima.